Кралонин

Cralonin

Cralonin позволява да се преодолеят проблемите, свързани с остаряване на сърдечния мускул и да поддържа в оптимална форма сърдечносъдовата система.

Броят на сърдечно-съдовите заболявания нараства с всеки изминал ден. Към основните причини, които ги предизвикват сърдечните оплаквания се отнасят както професионалното претоварване, така и емоционалните проблеми в семейството. Важно е да се знае, че Cralonin оказва значителна помощ при оплакванията от сърце в резултат на психическо и физическо претоварване. Убедителните резултати от проведени клинични изследвания в клиничната практика на много лекари позволява Cralonin да се използва при Исхемична болест на сърцето (ИБС).

Терапевтична характеристика на компонентите на Cralonin:
Crategus (глог) – Сърдечно-съдови оплаквания от нервно и психическо пренапрежение.
Spigelia (спигелиа) – Остро възпаление на сърдечния мускул (миокардит), стенокардия, невралгия.
Kalium carbonicum (калиев карбонат) – Сърдечни прояви от износване на гръбначния стълб (вертеброгенна стенокардия), обща слабост.

Фармакологично действие:
– седативно,
– спазмолитично,
– ускоряващо метаболизма.

Индикации:
Неврогенни смущения на сърдечната дейност, смущения след физическо и психическо натоварване – тахикардия, екстрасистолия, тежест в сърдечната област.

Начин на приложение:
– Стандартен прием – по 10-20 капки 3 пъти дневно
Ако почувствате задъхване или болка в сърдечната област, която е възможно да отива към ръцете, горната част на стомаха или гърлото, или ако симптомите са съпроводени от чувство на притискане в гърдите, гадене, повръщане или изпотяване и не се подобрят в рамките на половин час, трябва да потърсите спешна лекарска помощ. Този продукт не трабва да се използва без лекарска препоръка при пациенти страдащи от сърдечна недостатъчност и не може да замени друго лекарство, предписано от лекар!

Scroll to Top