Vertigoheel премахва световъртежа, независимо от неговата причина – травми, кинетози (болести при пътуване, морска болест), Мениерова болест, хипертония, захарен диабет и др.

Vertigoheel
Световъртежът (лат. vertigo) e познато състояние за повечето хора. Често вертигото се съпътства с шум в ушите, притъмняване пред очите, гадене и повръщане. Когато се появява периодично, обикновено на фона на друго заболяване (атеросклероза на съдовете на мозъка и сърцето, аритмии, хипертония, шийна остеохондроза, заболяване на ушите, захарен диабет), са наложителни специални изследвания за изясняване на неговия произход. В тези случаи лечението е задължително. Като средства за лечение обикновено се назначават аналози на хистамина, витаминни комплекси и съдоразширяващи медикаменти за подобряване на мозъчното кръвообращение. Има много такива лекарства, но не всеки път помагат и чувството за замаяност остава. Ефективна и безвледна алтернатива е препарата Vertigoheel

Компоненти на Vertigoheel

Комплексният препарат се състои от природни компоненти – три от растителен (Anamirta cocculus, Conium maculatum, Ambra grisea) и един от минерален (Petroleum rectificatum) произход, които със своето биотерапевтично действие и безопасност определят приложението и ефективността на препарата. Vertigoheel премахва световъртежа, независимо от неговата причина – травми, кинетози (болести при пътуване, морска болест), Мениерова болест, хипертония, захарен диабет и др.

Повече

► Информация за продукта

Вертигохил, таблетки
Листовка за пациента
Кратка характеристика на продукта

Вертигохил, перорални капки, разтвор
Листовка за пациента
Кратка характеристика на продукта

► Схеми за комбинирано лечение

Тинитус
Световъртеж
Комоцио церебри
Кинетози

Scroll to Top