Nervoheel N притежава успокояващо, антидепресивно действие и подобрява паметта и концентрацията. Терапевтичната му ефективност се дължи на балансираната комбинация от 5 природни съставки от растителен, животински и минерален произход.

Всеки човек понякога се е чувствал като „изстискан лимон.” Сред причините сапреобладаващият стресов начин на живот, особено внезапна трагедия, тежко заболяване начлен от семейството или професионална криза. Лекарите определят депресията като състояниена потиснатост, при което са намалени и двигателната, и психическата активност. Честодепресията е съпътствана от главоболие, сърцебиене, затруднено дишане, запек, силноизпотяване и др.

Все пак не е нужно да се стигне до тежко нервно разстройство, тъй като може да се потърсипомощ още при първите малки признаци. Става въпрос не за „еустрес”, т.е. напрежението,което ни тонизира и ни помага да посрещнем и преодолеем неприятните ситуации, а за„дистрес” от сериозните проблеми на работа и в семейството. Основните признаци надистреса са:
– При мисълта за работа/училище се появява леко безпокойство, вие изведнъж сечувствате уморени и не ви се излиза навън
– Липса на концентрация и слаба памет
– Оплаквания от физическо безсилие, което ту се появява, ту изчезва
– Пристъпи на гняв, които преди това не сте имали

Не позволявайте тази ситуация да се затвърждава и да напредва. При леки признаци нанездравословен стрес използвайте Nervoheel N


Показания:
Повишена нервна възбудимост

Състояния на безсилие и изтощение, свързани с нервно разстройство
Депресия и депресивно състояние по време на климакс
Нарушен сън с трудно заспиване

Начин на приложение:

Обикновено по 1 таблетка 3 пъти дневно в устата до разтваряне.

Срещу депресия по време на климакс е много ефективна комбинацията на Nervoheel N +Klimakt-Heel по 1 таблетка 3 пъти дневно

Нарушението на съня е много често срещано страдание. При жените бесънието се проявявачесто в климакса, при мъжете – от претоварване с работа или пслед загуба на работа. Многоефективна е комбинацията на Nervoheel N по 1 таблетка 3 пъти дневно + Calmoheel – 20-25капки 15-20 мин. преди лягане

Предимства на Nervoheel N:

Nervoheel N няма странични ефекти. Много от съвременните антидепресанти са ефективнилекарства, но за част от тях (МАО инхибиторите) е типичен Синдромът на „сиренето“ –странични реакции от съчетанието им с хранителни продукти като френски сирена, пушенимеса, бира, вино, които протичат с хипертонични кризи и ускоряване на пулса.

Препоръчва се при депресия като алтернатива на широко прилаганите фитопрепарати наосновата на Hypericum (жълт кантарион), който е противопоказан при сърдечно съдовиоплаквания и при хора след химиотерапия по повод на онкологично заболяване.

Възможности за продължителна терапия без развитие на зависимост или намаляване налечебния ефект. Може да се комбинира и с други лекарства.

Прочети повече