Hepeel N притежава хепатопротективно действие, намалява болката, а също така намалява дозата на прилаганите за лечение химически лекарствени средства.

Hepeel N
се състои от оптимално съчетани осем компоненти от растителен (Licopodium, Chelidonium, China, Nux moschata, Cardus mariatus, Veratrum, Colocynthis  ) и минерален (Phosphorus) произход, които със своето биотерапевтично действие и абсолютна безвредност определят показанията за приложение на препарата и неговата ефективност.

Черният дроб и жлъчните пътища имат отношение към детоксикацията на организма и заслужават специални грижи. Често хепатобилиарната система се претоварва от твърде много мазни храни, сладкиши, редовна консумация на алкохол, умствено пренапрежение, емоционален стес, вредна токсична среда и инфекции. Организмът реагира на всичко това периодично или постоянно с болка в областта на корема в дясното подребрие с нарушено храносмилане.
За защита на чернодробните клетки и тяхното възстановяване се предписват хепатопротектори. Тези лекарствени средства съдържат вещества, които се използват в синтезата на клетъчната обвивка. Има специфично лечение и за конкретните хепатити, но понякога тези лекарства са не по-малко опасни от самата болест. Затова лекарите се стремят да използват всички средства, чрез които може да се намали дозата и съответно страничните им реакции.

Повече

 

 

Scroll to Top