Nervoheel N притежава успокояващо, антидепресивно действие и подобрява паметта и концентрацията. Терапевтичната му ефективност се дължи на балансираната комбинация от 5 природни съставки от растителен, животински и минерален произход.

Всеки човек понякога се е чувствал като „изстискан лимон.” Сред причините сапреобладаващият стресов начин на живот, особено внезапна трагедия, тежко заболяване начлен от семейството или професионална криза. Лекарите определят депресията като състояниена потиснатост, при което са намалени и двигателната, и психическата активност. Честодепресията е съпътствана от главоболие, сърцебиене, затруднено дишане, запек, силноизпотяване и др.

Все пак не е нужно да се стигне до тежко нервно разстройство, тъй като може да се потърсипомощ още при първите малки признаци. Става въпрос не за „еустрес”, т.е. напрежението,което ни тонизира и ни помага да посрещнем и преодолеем неприятните ситуации, а за„дистрес” от сериозните проблеми на работа и в семейството. Основните признаци надистреса са:
– При мисълта за работа/училище се появява леко безпокойство, вие изведнъж сечувствате уморени и не ви се излиза навън
– Липса на концентрация и слаба памет
– Оплаквания от физическо безсилие, което ту се появява, ту изчезва
– Пристъпи на гняв, които преди това не сте имали

Не позволявайте тази ситуация да се затвърждава и да напредва. При леки признаци нанездравословен стрес използвайте Nervoheel N

Прочети повече

Scroll to Top