Производство

Висококачествени лекарства. Произведени в Германия.

Heel произвежда всички свои продукти в Германия в съответствие с високите международни фармацевтични стандарти. Нашите лаборатории и производствени съоръжения са сертифицирани от международно признати институции като Администрацията по храните и лекарствата (FDA); и да се придържат към одобрени стандарти като Добра производствена практика (ДПП).

Многокомпонентните препарати на петата се правят хомеопатично, използвайки нови технологии и производствени методи. Суровините, които са в основата на нашите лекарства, са внимателно подбрани от естествени източници и преминават необходимия контрол на качеството преди започване на производствените процеси. Тези естествени съставки се използват за създаване на тинктури, които могат да бъдат допълнително разредени хомеопатично.

Естествените съставки в ниско разреждане, в различни комбинации, образуват широка гама от многокомпонентни лекарства за лечение на различни заболявания. Те се предлагат във фармацевтични форми като таблетки, капки, супозитории, мехлеми, гелове, спрейове или инжекционни разтвори.

Всяка стъпка от производствения процес – от закупуването на суровини до създаването на готови продукти – се следи постоянно от документи, като се използва система от строги тестове, проверка и контрол на качеството. Това ни помага да гарантираме високото качество на нашите продукти.

Scroll to Top