Високо качество - произведено в Германия

heel-about

Производствените обекти на Heel са сертифицирани от водещи, уважавани регулаторни органи.

Лекарствата засягат най -важния актив на човек – неговото здраве, което заслужава пълна защита и в резултат на това се нуждае от възможно най -висококачествена терапия. Пациентите по целия свят се доверяват на „немското качество“, свързано с лекарствата, произведени в завода Heel в Баден-Баден. За да се поддържа доверието на пациентите, не трябва да се допуска и най -малкото нарушаване на качеството на продукта, производството и контролът на качеството на всички партиди лекарства трябва да се извършват в съответствие със законовите и регистрационните изисквания.

Всяка таблетка трябва да е съвършена

Производственият процес играе важна роля за поддържане на качеството на продукта, тъй като всяка таблетка, всяка ампула и всяка супозитория – всъщност всеки продукт, независимо от неговата лекарствена форма, трябва да достигне до потребителя в перфектно състояние. Това се отнася както за чистотата и качеството на компонентите на лекарството и неговата опаковка, така и за изпълнението на всеки етап от производствения процес. Ето защо за Heel е изключително важно да осигури точно съответствие и валидиране на всички етапи от производствения процес, което включва мониторинг на качеството в няколко междинни етапа на производство, а не само по време на последната проверка. Всички тези мерки се извършват в рамките на ефективна съвременна система за осигуряване на качество в съответствие със задължителните изисквания на Добрата производствена практика (GMP) в областта на фармацевтичното производство. Това е единственият начин да документирате, проверите и гарантирате, че продуктът е с добро качество. Производственият цикъл включва комплекс от процеси от преработката на оригинала и производството на различни лекарствени форми до етапите на етикетиране и производство на опаковки. За да гарантира качеството, Heel използва най -новите производствени технологии и съвременни производствени методи.

В съответствие с високите международни стандарти за качество

Ако обаче говорим за качество във фармацевтичната индустрия, няма как да не споменем одитите, извършени от международни органи. Тъй като регулаторните изисквания и изискванията за подаване са особено сложни във фармацевтичната индустрия, одитите често са много по -строги и по -строги, отколкото в други сектори на икономиката. Те дават възможност на компетентните органи да наблюдават спазването на всички регулаторни изисквания и осигуряване на качеството. В Германия надзорните органи извършват проверки всяка година. В допълнение регулаторните агенции от други страни, като Американската администрация по храните и лекарствата (FDA), Бразилската национална агенция за надзор на здравето (ANVISA), проверяват и сертифицират производствените обекти на Heel. Заводът получи и руски GMP сертификат.

Лекарствата за пети са неразривно свързани с етикета за качество „Произведено в Германия“. Поддържането на съответствие с този стандарт за качество изисква усърдна работа и многостепенен контрол. В допълнение, Heel има дълга история на производство на висококачествени продукти, което е друга причина лекарите и пациентите по целия свят да се доверяват на продуктите на Heel.

Разкриване на информация за трансфер на ценности в полза на здравни специалисти и организации

Scroll to Top